BMW 3-serie Touring 316d Modern Line

Prijs
€ 9.945,-
Financieren
Autorapport
Kopen op afstand
Aankoopkeuring
Merk
BMW
Model
3-serie Touring
Uitvoering
316d Modern Line
Kenteken
G-973-FH
Carrosserie
Stationwagen
189.676km
Apk
Ja, tot 29-07-2024
Datum eerste toelating
17-03-2014
Bouwjaar
03-2014
Kleur
Grijs
Bekleding
Leder Zwart
5
Brandstof
Diesel
Transmissie
Handmatig 6 versnellingen

Opmerkingen

U weet het al jaren: BMW maakt rijden geweldig. Tijd om dat zelf te gaan ervaren. Bijvoorbeeld in deze topper. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Gemakkelijk in- en uitladen? Geen enkel probleem met de elektrisch bedienbare achterklep. En ook het stijlvolle comfort is meegeleverd dankzij het lederen interieur. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. U rijdt snel, zuinig en zeker naar uw bestemming met het navigatiesysteem met harde schijf. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regen- en lichtsensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! Ook lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 3-serie Touring samen.

Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien! Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. In deze auto vindt u een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem met harde schijf. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW met een automatisch inschakelbare verlichting en een regen- en lichtsensor. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! Met lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en buitentemperatuurmeter is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 3-serie Touring is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om de auto te komen bekijken.

Wij berekenen u geen afleverkosten, ook is het vaak mogelijk om uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto voor u kosteloos op naam.




Graag nodigen wij u uit om onze ruime voorraad occasions te komen bekijken. Ons bedrijf is gevestigd aan de Wageningselaan 22 in Veenendaal, vlakbij de A12. Veenendaal ligt centraal gelegen in het midden van het land tussen Utrecht en Arnhem. Doordeweeks zijn wij geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Zaterdags zijn wij geopend van 09.00 tot 16.00 uur. Voor vragen kunt u ons, ook in de avonduren, bereiken op 06-46272116. Inruil/financiering is bij ons mogelijk.

  • ABS
  • Achterbank in delen neerklapbaar
  • Airbag bestuurder
  • Airbag passagier
  • Airbag(s) hoofd achter
  • Airbag(s) hoofd voor
  • Airbag(s) side voor
  • Aluminium interieur afwerking
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Anti Slip Control
  • Armsteun voor
  • Audioinstallatie met CD-speler
  • Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
  • Bandenspanningscontrolesysteem
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Boordcomputer
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Buitenspiegels elektronisch verstelbaar
Motor
Brandstof
Diesel
Vermogen
85 Kw / 116 Pk
Topsnelheid
200 km/h
Acceleratie
11.2 sec. 100 km/h
123 g/km
Euro klasse
Euro 5
Transmissie
Handmatig 6 versnellingen
Aandrijving
Achterwiel
Cilinders
4 (1995cc)
Exterieur
Kleur
Grijs
5
Gewicht
1455 kg
Wegenbelasting
€ 484.00 - € 506.00 / € 1936.00 - € 2024.00 per kwartaal / per jaar
Afmetingen
4624 mm x 1811 mm x 1429 mm
(lengte *breedte * hoogte)
Velgmaat
18 inch
Bandenmaat
Voor 225/50R17
Bandenmaat
Achter 225/50R17
Wielbasis
2810 mm
Spoorbreedte
Voor 1543 Achter 1583 mm
Aanhanger
Ongeremd 745 kg geremd 1600 kg
Interieur
5
Bekleding
Zwart